Мобільний «Клас безпеки»

У спеціалізованій школі №185 ім. В. Вернадського відбувся незвичайний урок у рамках всеукраїнського проєкту мобільний «Клас безпеки»

21 грудня, напередодні зимових канікул, для учнів початкових класів відбувся урок з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану у мобільному класі безпеки. «Клас безпеки» - це всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту. Урок провели представники служб ювенальної поліції та ДСНС України.

Під час уроку з рятувальниками ДСНС учні закріпили знання з правил користування електричними приладами, правилами дорожнього руху та правилами поведінки у надзвичайних ситуаціях, які можуть виникнути в школі, вдома чи громадському місці. Завдяки обладнанню та матеріалам мобільного класу безпеки школярі мали змогу навчатись правилам безпеки та цивільного захисту в ігровій формі.

З представниками служби ювенальної поліції Панченко Світланою і Носовим Артуром діти ознайомилися з правилами мінної безпеки та з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Така форма роботи сприяє підготовці дітей до виважених дій у разі виникнення небезпечної ситуації у майбутньому.

Наприкінці заходу діти поділилися своїми враженнями та подарували малюнки.


/Files/images/ДСН1.jpg

/Files/images/ДСН2.jpg

/Files/images/ДСН4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 47

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!