Благодійний ярмарок у СШ №185

/Files/images/Ярмар4.jpg

/Files/images/Ярмар1.jpg

8 травня у спеціалізованій школі №185 у рамках районного заходу «Charity Monday» відбувся благодійний ярмарок-змагання на підтримку ЗСУ. Ідея та організація ярмарку належить районній асоціації «Старшокласник», метою якого є зібрання коштів на закупівлю дронів. До шкільного ярмарку приєдналися дошкільні навчальні заклади №214, «Свічадо» та «Буратіно».

Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, сік, узвар, чай, а також поробки та сувеніри, виготовлені власноруч – чого тільки не було на столах! Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі та запрошені батьки. Спільними зусиллями було зібрано 50656 грн. Половину коштів лідери школи передали бійцям підрозділу «Азов» на ремонт техніки. Іншу частину передано на закупівлю дронів.

Дякуємо за активність та підтримку кожному, хто долучився до організації та проведення заходу. Особлива подяка усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійного ярмарку.Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 101

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!