День ЦЗ у спеціалізованій школі №185 ім. Володимира Вернадського

28 квітня 2023 року у спеціалізованій школі №185 ім. Володимира Вернадського відбувся День цивільного захисту.

На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри. Працівники Святошинського РУ ГУ ДСНС Коровінський С.В., Фуркало В.В. та Андріяш С.В. провели з учнями уроки з мінної безпеки. Представники ТРО, бійці З«ОШБр» підрозділу «Азов» та медикиня з позивним «Колібрі» провели з учнями старших класів вишкіл з надання домедичної допомоги згідно алгоритму MARCH. Волонтерка та очільниця Жіночого Ветеранського руху за позивним Тереза розповіла учням про правила безпеки. Лікар школи Шнуріон О.В. зі старшокласниками продемонстрували надання першої домедичної допомоги для дітей початкової школи.

Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок пожежі. Представник ДСНС Фуркало В.В. продемонстрував способи гасіння пожежі вогнегасниками. Підвів підсумок Дня ЦЗ директор школи Щербаков Є.М., зазначивши про важливість знання навичок як діяти правильно при виникненні надзвичайних ситуацій. З метою вшанування світлої пам'яті та героїчного подвигу воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України було оголошено хвилину мовчання.

/Files/images/2ЦЗ.jpg

/Files/images/4ЦЗ.jpg

/Files/images/15ЦЗ.jpg /Files/images/10ЦЗ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!