Онлайн-урок «Обери професію своєї мрії».

Онлайн-урок «Обери професію своєї мрії».

Інтереси учнів і плани батьків рік від року змінюються, як змінюється й поняття престижності професії в самому суспільстві. Важливо переконати учнів, що людині варто зв’язувати подальшу долю з престижною професією, яка відповідає інтересам, здібностям, темпераменту.

У межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії» 15 березня 2023 року о 12.15 адміністрація спеціалізованої школи №185 ім. Володимира Вернадського організувала перегляд у прямому ефірі Єдиного Телевізійного Марафону Всеукраїнського уроку з профорієнтації для учнів 7-11 класів.

Перед початком Всеукраїнського онлайн-уроку виступив директор школи. Євгеній Миколайович Щербаков розповів про справу свого життя та про важливість зробити свідомий вибір траєкторії подальшого навчання та побудови власної кар’єри.

Про сучасні напрямки професійної орієнтації вели розмову ведучі уроку. Учні дізналися про те, як започаткувати власну справу, про роботу аграрних холдингів України , а також про професії ІТ- сфери. Від провідних українських роботодавців та кар’єрних радників почули про розвиток креативних професій, кіноіндустрію, про напрямки цифрової освіти .

/Files/images/8_8.jpg

/Files/images/7_7.jpg

/Files/images/5_5.jpg

/Files/images/4_4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 48

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!