Повернутися до звичайного режиму

Святкування Дня працівника освіти та Міжнародного дня вчителя 2020

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого досконалішого. Немає мабуть на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі, зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом.

Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни України. В свою чергу, 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається День вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches 'Day). Цього року у нашій школі учні вирішили об’єднати ці дві події, адже свято вчителів є особливим у СШ №185 імені Володимира Вернадського.

2 жовтня 2020 року відбулося онлайн-вітання вчителів, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Заздалегідь учні, з нагоди свята, приготували привітання, веселкові плакати, багатокольорові, саморобні стінгазетами і повітряні кульки, прикрашають школу та класи.

Організатором свята виступили учнірізних класів та їхні батьки під керівництвом педагога-організатора Романенко Юліани Вікторівни. Школярі підготували театралізований концерт з цікавими фактами про професію вчителя.Учні висловили свою вдячність вчителям щирими привітаннями, а батьки - чудовим номером художньої самодіяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 67

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!