На зв’язку з народним депутатом

14 травня 2021 року відбулася онлайн-зустріч народного депутат України Гуріна Дмитра Олександровича з учнями спеціалізованої школи № 185 імені Володимира Вернадського.

Зазвичай, учні не зовсім точно собі уявляють, чим саме займаються депутати Верховної Ради, крім того, що вони за щось голосують. Тому ініціатива депутата Гуріна Д.О. провести урок щодо державного устрою України та координації різних гілок влади, була підтримана адміністрацією школи і самими старшокласниками.

Дітям було надзвичайно цікаво послухати про будні Верховної Ради, про профільні комітети, де розробляються проекти законів, які потім виносяться на голосування і які спрямовані на те, щоб покращити наше з Вами життя.

Сам Дмитро Олександрович працює в комітеті з питань державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Від законів, які розробляються цим комітетом, буде в подальшому залежати, як саме будуть виглядати міста України та наша столиця.

В другій половині зустрічі Дмитро Олександрович відповідав на питання. Перш за все, майбутніх випускників цікавило питання здачі ЗНО, вступ та навчання в Вищих навчальних закладах України та працевлаштування випускників українських вузів. Зокрема, чи існують державні програми, підтримані на законодавчому рівні, які б сприяли тому, щоб молодь залишалася працювати в Україні, а не шукала б кращої долі за кордоном.

Хлопці цікавилися станом реформ нашої української армії: чи стане вона нарешті професійною, щоб там служили за контрактом ті, хто дійсно бажає це робити.

Загалом, зустріч в такому форматі була цікавою та корисною для обох сторін. Сподіваємося, що спілкування влади з молоддю в подальшому стане гарною традицією. Адже випускники шкіл – це майбутнє нашої держави!

/Files/images/2020-2021/na_zvyazku_z_narodnim_deputatom/2.jpg

/Files/images/2020-2021/na_zvyazku_z_narodnim_deputatom/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 103

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 20 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!