Святкування Дня працівника освіти та Міжнародного дня вчителя 2020

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого досконалішого. Немає мабуть на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі, зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком.

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом.

Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни України. В свою чергу, 5 жовтня в понад 100 країнах світу відзначається День вчителя, який був заснований в 1994 році як Всесвітній день вчителя (World Teaches 'Day). Цього року у нашій школі учні вирішили об’єднати ці дві події, адже свято вчителів є особливим у СШ №185 імені Володимира Вернадського.

2 жовтня 2020 року відбулося онлайн-вітання вчителів, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Заздалегідь учні, з нагоди свята, приготували привітання, веселкові плакати, багатокольорові, саморобні стінгазетами і повітряні кульки, прикрашають школу та класи.

Організатором свята виступили учнірізних класів та їхні батьки під керівництвом педагога-організатора Романенко Юліани Вікторівни. Школярі підготували театралізований концерт з цікавими фактами про професію вчителя.Учні висловили свою вдячність вчителям щирими привітаннями, а батьки - чудовим номером художньої самодіяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 65

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 02 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!