Урочисті заходи до Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги у СШ № 185 ім. Володимира Вернадського

8 травня Україна відзначає День пам`яті та примирення, а 9 травня День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. На початку травня у всіх закладах освіти проходять уроки мужності, мітинги пам’яті, зустрічі з ветеранами Другої Світової війни.

З цього приводу у спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» було проведено ряд заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення таДню Перемоги над нацизмом в Європі. Напередодні свята учні 5-11 класів виготовили тематичні стінгазети, а класні керівники 1-11-х класів провели урок пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління». У холі початкової школи було організовано виставку «Ніколи знову», де учні могли ознайомитися зі історією війни та розглянути світлини з ветеранами. Учні 3-Г класу провели флеш-моб «Долонька побажань», під час якого виготовили долоньки та написали привітання з побажаннями миру і злагоди. Усі учні школи та педагогічний колектив долучилися до проведення акції «Маки пам`яті». У День пам’яті та примирення вся школа зацвіла червоними маками на грудях дітей та дорослих.

/Files/images/den_peremogi/1.jpg/Files/images/den_peremogi/2.jpg/Files/images/den_peremogi/5.jpg/Files/images/den_peremogi/7.jpg /Files/images/den_peremogi/10.jpg/Files/images/den_peremogi/3.jpg /Files/images/den_peremogi/4.jpg /Files/images/den_peremogi/6.jpg /Files/images/den_peremogi/8.jpg /Files/images/den_peremogi/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Фотогалерея

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА №185 ім. В. ВЕРНАДСЬКОГО

Адреса закладу:
м. Київ, вул. Серпова, 20/6,
тел. (044) 424-22-37,
email: s185Kyiv@gmail.com

Дата останньої зміни 20 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!